Cross Country weekend in Heerde komt eraan!

Zaterdag 25 januari en zondag 26 januari organiseren we ons laatst geplande cross country evenement.
Ons parcours met hoog enduro gehalte wordt weer aangepast en volledig gevlakt. We maken minder korte bochten op de crossbaan zodat deze minder zwaar wordt en het voor ieder niveau leuk is, en leuk blijft.

Zaterdag 25 januari belooft een groot spektakel te worden met de 5 uurs cross country, vele toppers hebben zich al aangemeld vanuit Nederlandse en Belgische bodem ter voorbereiding op het enduro seizoen dat voor beide landen één maand later van start gaat in Enter.

Deze wedstrijd is geschikt voor ieder niveau, de obstakels hebben namelijk een hard/soft route en zo kun je overal omheen rijden. De baan wordt breed uitgezet en we creëren meerdere lijnen in de single tracks, zo kan iedereen goed zijn rondjes rijden.

Lijkt 5 uur je wel erg lang? Je kunt je ook inschrijven voor alleen de 2 of alleen de 3-uurs cross country.

Omdat je dit als enduro fan zeker niet wilt missen, hebben we een hele strook midden door het parcours als publieksruimte gemaakt en is de kantine open voor de inwendige mens!

Enduro, maar dan niet alleen strijdend tegen de klok maar ook tegen elkaar, dit wil je toch niet missen?

Voor verdere informatie, klasse en tijden zie de flyer!

Inschrijven doe je via deze link: https://inschrijving.nl/events/66

Zondag 26 januari kunnen dan eindelijk de mensen die op zaterdag en oudejaarsdag gewoon moesten werken zich uitleven op ons parcours, op deze dag gaan we vrij rijden net als de vorige edities. We zullen van zaterdag op zondag de crossbaan volledig vlak maken! Uit ervaring van de vorige edities is het max. aantal deelnemers snel bereikt, de inschrijvingen gaan alweer hard en VOL is ook echt VOL!

Inschrijven doe je via deze link: https://inschrijving.nl/events/65

Voor verdere informatie:
www.crosscountryheerde.nl
crosscountryheerde@outlook.com
Rik Vierhuizen 06 4550 4730