Zaterdag 28 maart Leppink Adventure OER Rally en Navigatie training

Enduro, rally en trial zijn fantastische sporten en al deze elementen vind je terug in de volledig verzorgde motorsportreizen van Leppink Adventure! De Oost Europa Rally (OER) 2020 komt er al snel aan. En ook dit jaar organiseren we weer een OER rally- en navigatie training, zodat je goed voorbereid op pad gaat. Ook voor de mensen die eens willen proeven van het navigeren met een roadbook of Tripy zijn van harte welkom!

OER en andere (amateur) rally’s
Bij Leppink Adventure rijd je met, door ons zelfgemaakte, roadbooks.Mooie en spannende routes die herhaaldelijk gecontroleerd zijn op de huidige situatie in het betreffende landen. Ook zijn er veel single tracks verwerkt in de routes (buggy’s kunnen hierdoor niet mee). Vanaf vertrek dag één komt het echte rally gevoel direct naar boven!

Met Leppink Adventure op pad betekent rijden met kleine aantallen. Hierdoor kunnen wij je een super begeleiding aanbieden verzorgd door een super crew. Bij pech halen wij je op en we overnachten in de best mogelijke hotels. Je spullen vervoeren we met recente EUR6 auto’s, IAAAA wat een luxe!

OER rally en navigatie training 28/3/2020
Voorheen konden we een tweedaags OER training aanbieden, maar omdat we de omgeving niet teveel willen belasten kiezen we dit jaar voor een OER navigatie trainingsdag.
Op deze dag kun je je navigatie testen en ervaren dat navigeren niet moeilijk is.

Gezelligheid voor alles! Je bent op vrijdagavond 27 maart al welkom in de bar van Barry van het Motodrome in Emmen. Gewoon boven bij de bar gezellig kletsen of beneden waar Gerjan Leppink je alles probeert uit te leggen over navigeren. Ook is het computerspel van de Dakar aanwezig met de roadbooks zoals ze in Dakar gebruikt worden.

Zaterdagochtend 28 maart starten we vanaf 09:00 uur om de minuut aan een listige navigatie special, waar naast snelheid juist de kalmte jou kan redden. Aansluitend een leuke navigatieroute, zand, weg, zand, weg, zand. Niks spectaculair, maar je kan dan wel mooi zien hoe eenvoudig navigeren is en hoe makkelijk je een waypoint mist.

Aansluitend bereid Barry weer zijn heerlijke stamppot buffet. Lekker eten en je ervaringen delen met collega’s. Rond 16.30 kun je weer naar huis, zodat je ook nog wat aan je weekend hebt.

Overnachten op vrijdagavond kun je in het rennerskwartier van Motodrome Emmen of op je eigen meegebrachte matje in de kantine. Uiteraard zijn er ook hotels in Emmen waaronder een van de Valk hotel.

Wat heb je nodig als deelnemer?
Bij ons volstaat een standaard enduromotor, voorzien van een Tripy of een papieren roadbook. Tripy is een digitaal roadbook en is net een bepijlde enduro, al mis je wel eens een waypoint als je niet oplet. De Tripy monteer je in een minuut op je stuur.

Je standaardtank is voldoende voor de trainingsdag, maar bij onze rallyweken is een 12 litertank noodzakelijk.

ACTIE TRIPY: Wij kunnen je voor deze OER trainingsdag een Tripy leveren met EUR100,- korting als jij je opgeeft voor een van onze evenementen in 2020.

Bekijk het filmpje gemaakt door SBS6 tijdens de OER training 2019, dan wordt alles duidelijk
https://www.leppinkadventure.nl/

Meer info:
https://www.leppinkadventure.nl/oer-rally-trainingsdag

https://www.leppinkadventure.nl/deelnemersinfo/tripy-navigatie/

https://www.leppinkadventure.nl/deelnemersinfo/roadbook-navigatie/

Bellen voor info mag 24/7  Gerjan 0651 310 138