Inschrijving Cross Country Heerde 25/26 januari sluit zondag!

De inschrijving voor de Cross Country wedstrijd op 25 januari zal aanstaande zondag sluiten, op dit moment hebben we nog beperkt aantal plaatsen voor de wedstrijd.

Voor het vrije rijden op zondag is de ochtend vol, inschrijven kan alleen nog voor het middagdeel (13.00 tot 17.00)

Het weer beloofd in de komende week goed te worden en het parcours ligt er zelfs op dit moment droog bij, dit weekend gaan we aan het werk om de nodige aanpassingen te doen zodat het volledig geprepareerd ligt!

Zaterdag 25 januari belooft een groot spektakel te worden met de 5 uurs cross country, vele toppers hebben zich al aangemeld vanuit Nederlandse en Belgische bodem ter voorbereiding op het enduro seizoen dat voor beide landen één maand later van start gaat in Enter.

Deze wedstrijd is geschikt voor ieder niveau, de obstakels hebben namelijk een hard/soft route en zo kun je overal omheen rijden. De baan wordt breed uitgezet en we creëren meerdere lijnen in de single tracks, zo kan iedereen goed zijn rondjes rijden.

Lijkt 5 uur je wel erg lang? Je kunt je ook inschrijven voor alleen de 2 of alleen de 3-uurs cross country.

Omdat je dit als enduro fan zeker niet wilt missen, hebben we een hele strook midden door het parcours als publieksruimte gemaakt en is de kantine open voor de inwendige mens!

Enduro, maar dan niet alleen strijdend tegen de klok maar ook tegen elkaar, dit wil je toch niet missen?

Inschrijven doe je via deze link: https://inschrijving.nl/events/66

 

Zondag 26 januari is er de mogelijkheid om vrij te rijden, het ochtenddeel zit al vol, Inschrijven kan alleen nog voor het middagdeel van 13.00 tot 17.00

Van zaterdag op zondag zullen we de crossbaan vlak schuiven!

Inschrijven doe je via deze link: https://inschrijving.nl/events/65

Voor verdere informatie:

www.crosscountryheerde.nl

crosscountryheerde@outlook.com

Rik Vierhuizen 06 4550 4730