Nieuws uit de allroad wereld van BERRT

Ondertussen zijn we bij BERTT alweer twee maanden vol aan de slag. Heerlijk. Vele cursisten zijn wegwijs gemaakt offroad en wij hebben nieuwe plannen gemaakt voor de komende tijd.

Nieuw en exclusief: Adventure Trial Training
Met de komst van Peter hebben we koffers vol aan motortrial kennis in huis. De specifieke rijtechnieken uit deze tak van motorsport die perfect aansluiten op het adventure rijden hebben we gebundeld. En daaruit is de nieuwe 2-daagse Adventure Trial Training ontstaan.
Op het prachtige Experience Island als toplocatie ga je één dag rijtechnieken verdiepen op een lichte trialmotor om die vervolgens op dag 2 op de zware allroad toe te passen. Inmiddels hebben de eerste ervaren deelnemers gemerkt dat hun vertrouwen en behendigheid op de allroad weer een boost heeft gekregen. Ook de geweldige offroad-locatie wordt geroemd. Heb je een BERRT Intermediate Training in Hechlingen of Fürstenau gevolgd? Dan is deze training een mooi vervolg. Twee dagen offroad motorplezier en spelenderwijs je vaardigheden uitbouwen, dat maakt leren tot echt genieten!
Naar de Adventure Trial Training

Vernieuwde Allroad Intermediate Training
We zijn erg blij met alle positieve reacties op onze vernieuwde 1-daagse Allroad Intermediate Training. Zowel de nieuwe trainingslocatie, lesprogramma, lunchstop als de routes vallen duidelijk in de smaak.
Door volop gebruik te maken van de geweldige offroad mogelijkheden in Twente is deze training een ideaal vervolg op de Allroad Basic Training. Maar ook de meer ervaren rijders weten een dag schitterend offroad rijden gecombineerd met het opfrissen van je vaardigheden te waarderen. Op deze manier is leren extra leuk!
Naar de Allroad Intermediate Training

Tank vol, hoofd leeg
Rij je deze zomer met ons mee offroad? We hebben verschillende dagritten gepland staan op basic en intermediate niveau.
Lekker onbezorgd rijden: boeken, motor voltanken, opdagen en 200 km achter de gids aan over een mooie route en genieten van een prima lunch in leuk gezelschap. Even nergens aan denken. Een vakantiedag in eigen land.
Naar de ritten

Update Reisplan 2021
Als offroad-rijder moet je je continue aanpassen aan de omstandigheden. Dat gaan wij ook doen voor 2021. Gezien de onzekerheden rond het reizen naar het verre buitenland hebben we voor komend jaar onze focus verlegd naar (kortere) allroad reizen binnen Europa.
Hier kunnen we een aantal unieke trips gaan aanbieden in bijvoorbeeld Noord-Frankrijk en België. Deze worden nu ontwikkeld. Daarnaast komt er een schitterende reis in Spanje gecombineerd met training voor de geoefende rijders, en een reis door de Vogezen. Zodra het aanbod op de website staat hoor je weer van ons.

Allroad Basic Training in English
Op 4 augustus doen we de Allroad Basic Training in het Engels.
Heb je internationale vrienden, collega’s of familie die dat leuk zouden vinden? Attendeer ze dan hierop.
We will run our Allroad Basic Training course in English on the 4th of August. A day full of in depth offroad knowledge and riding fun.
Register via our website.

Binnenkort bij BERRT
18 juli Bush Mechanic Workshop
29-30 juli Nieuwe Adventure Trial Training
30 juli Nieuwe Allroad Intermediate Training
4 augustus Allroad Basic Training in English
7 augustus Allroad Basic Training Bergen op Zoom
8 augustus Brabantrit (intermediate)
27 september BERRT Classic Allroad Rit

Tot snel bij een BERRT event!

Make Life A Ride
Werner, Peter en Bert.