Speciale Enduro-klasse op 5 september bij MC de Peelrijders, Nederweert (NL)

Op zaterdag 5 en zondag 6 september organiseert MC de Peelrijders wedstrijden voor diverse klasses. Zo is er startgelegenheid voor alle jeugd van 50 t/m 85cc en komen de 125cc en Open klasse ook aan bod op beide dagen.
Op de zaterdag pakt de Nederlands-Limburgse club uit met diverse extra klassen.

Te weten een opstapklasse voor de allerkleinste (50cc solo, jeugd-viertakt-motortjes en mini-quads) die een speciaal vlak-geschoven parcours zonder springschansen voorgeschoteld krijgen. Voor deze helden is er een beker-garantie en het gebruik van een transponder is niet verplicht.

Daarnaast is ook de Pitbike Masters terug na het succes van vorig jaar met startgelegenheid voor deelnemers vanaf 10 jaar en pitbikes met een cilinderinhoud 110 t/m 150cc.

Tot slot is er aan de Enduro-rijders gedacht met een klasse speciaal voor hen. Hierbij starten de deelnemers achter een starthek en komen ze na een aantal lussen over het MX-Circuit aan bij een enduro-gedeelte in het bos. Hier volgen diverse keuze-stukken en obstakels. Aansluitend vervolgen zij hun route op het MX-Circuit waar ze telkens met transponder worden geteld.

Details en inschrijven via www.depeelrijders.nl