KTM dag 2020 3 en 4 oktober, De Landsard Veldhoven

In het kort:

  • Dit jaar ivm Corona regels alleen Offroad rit dus verder niets op het circuit zoals cross of demo’s !!
  • Er mag ook geen publiek aanwezig zijn!!!
  • Dus enkel Offroad rijders met max 1 begeleider
  • Ook zal alles via de RIVM regels verlopen
  • Bij inschrijving mond kapje verplicht

SCHRIJF JE NU IN! 3 EN 4 OKTOBER: KTM DAG – ENDURO EDITION!
De 26e editie van de KTM dag zal plaatsvinden op 3 en 4 oktober 2020. In verband met Corona zal enkel de ENDURO RIT verreden worden. Een mooie route van ongeveer 35 kilometer op en rondom het militair terrein en het motorcrossterrein De Landsard. De inschrijving is nu geopend, plaatsen zijn beperkt, voorinschrijving is verplicht en VOL = VOL. KLIK HIER.

WIE IS DE SNELSTE?
Op zondag kunnen maximaal 50 solo rijders (geen quads) deelnemen aan de tijdrit op de crossbaan (één voor één, één rondje over de crossbaan). Voor de winnaar hebben we een beker en geldbedrag beschikbaar. Inschrijven voor de tijdrit? Dat kan in de inschrijftent!

CORONA MAATREGELEN
We zijn blij van start te mogen, maar hebben ons te houden aan de strenge eisen rondom Corona. We treffen diverse extra maatregelen en vragen jullie de regels van het RIVM te respecteren. Rondom De Landsard hebben we extra parkeergelegenheid, houd voldoende afstand en in de inschrijftent is het dragen van een mondkapje verplicht.

GEEN CROSS & GEEN VERDERE ACTIVITEITEN
De KTM Dag begon 26 jaar geleden met de enduro rit, een jaar later begonnen de activiteiten op het crossterrein en door de jaren heen is het uitgegroeid tot een groot evenement. De 2020 editie zal “slechts” weer bestaan uit de ENDURO RIT. Kom daarom zoveel mogelijk alleen en leef je uit op de rit van 35 kilometer door het bos, over het militair terrein en over maisvelden. Zowel de beginnende als de gevorderde kan zich opmaken voor een uitdagende rit. Het is mogelijk om op zaterdag, zondag of zaterdag én zondag te rijden. Quads zijn hierbij ook toegestaan, alle merken motoren en quads mogen starten. Deze hebben echter wel een geldig kenteken nodig en de rijder moet in het bezit zijn van een geldig rijbewijs.

DE TENT GAAT OPEN OP ZATERDAG EN ZONDAG OM 8:00 UUR EN DE EERSTE RIT START OM 9:30. DE ROUTE SLUIT OM 15:00, DAARNA KAN ER NIET MEER GEREDEN WORDEN.

INSCHRIJVEN KTM DAG 2020!