HUSQVARNA MOTORCYCLES LANCEERT ELEKTRISCHE BALANSFIETSEN VOOR 2021

SPANNENDE NIEUWE MOGELIJKHEDEN VOOR JONGEREN OM DE WERELD VAN HET RIJDEN TE BETREDEN
Om kinderen zelfverzekerd te laten rijden, heeft Husqvarna Motorcycles een opwindend partnerschap gesloten met de fabrikant van elektrische loopfietsen STACYC ™ om twee op het raceteam geïnspireerde modellen aan te bieden: de Husqvarna Motorcycles Replica 12eDrive en 16eDrive. Exclusief verkrijgbaar bij geautoriseerde Husqvarna Motorcycles-dealers, garandeert elk model instapplezier en stimuleert het de ontwikkeling van essentiële rijvaardigheden.

Beide Husqvarna Motorcycles Replica STACYC ™ -modellen hebben drie selecteerbare vermogensmodi en een niet-aangedreven uitrolmodus, waardoor jongere rijders veilig in hun eigen tempo kunnen vorderen. Ze helpen bij het ontwikkelen van de allerbelangrijkste hand-oog coördinatie, balans en gaspedaalcontrole, met een looptijd van maximaal 60 minuten bieden ze langdurig plezier en stimuleren ze ook langdurig buitenplezier. Snel opladen laat weinig tijd om te rusten.

Het kleinste model uit de serie, de Replica 12eDrive, is perfect voor jongens en meisjes van 3-5 jaar oud. Door de uitrolmodus te combineren, waarbij geen kracht wordt overgebracht op het achterwiel, met zijn lage zithoogte van 33 cm en 12-inch wielen, kunnen de basisvaardigheden en uitrollen snel worden geleerd. Eenmaal onder de knie, kan een van de drie vermogensmodi worden geselecteerd, waardoor rijders in hun tempo kunnen vorderen terwijl ze essentiële gascontrole-vaardigheden leren. De 12eDrive kan 8, 11 of 14 km / u halen.

Voor grotere of meer zelfverzekerde kinderen van 4-8 jaar is de Replica 16eDrive voorzien van een krachtigere, krachtige borstelloze motor, met drie vermogensselectiemodi waarmee rijders 8, 12 en 21 km / u kunnen bereiken. Samen met een aluminium chassis, een zithoogte van 43 cm en veel grotere 16 inch wielen is hij in staat om bij hogere snelheden ruwer terrein aan te kunnen.

Met zowel de 12eDrive- als de 16eDrive-modellen, perfect om kinderen voor het eerst te laten proeven van plezier en vrijheid op twee wielen, kunnen ze met Husqvarna Motorcycles EE 5 naadloos overgaan op hun eerste elektrisch aangedreven motorcrossmachine. Het perfecte model voor beginnende jongeren om hun reis in de wereld van offroad-rijden voort te zetten, de EE 5 heeft een jeugdspecifieke ergonomie, biedt de nieuwste technologie, een verstelbare zithoogte en zes selecteerbare vermogensmodi.

Husqvarna Motorcycles Replica 12eDrive- en 16eDrive-modellen zijn vanaf 1 februari 2021 verkrijgbaar bij geautoriseerde Husqvarna Motorcycles-dealers. Beide modellen zijn ook verkrijgbaar in de VS. Raadpleeg uw Husqvarna Motorcycles-dealer voor alle details over prijzen en beschikbaarheid.