Zeer geslaagde Endurotraining de Landsard 14 juli

Foto’s. Met veertig man sterk waren ze  ’s morgens om 08.00 uur aanwezig op de Landsard. Een mooie mix van 40+ ers en talenten en toppers van nu. Zo kan zo’n dag ook financieel uit en dat is ook belangrijk. Zet je er dan vijf ervaren trainers voor, dan weet je zeker dat ’s middags om 4 uur de meesten stil zijn van een heel intensieve dag. Er werd gelijktijdig op vier verschillende locaties op en rond het circuit getraind. Zowel extreme als kort werk, zandbochten en kruip door sluip door.
Met een voorlopig samengestelde groep van 16 talenten en toppers werd ’s middags nog vier keer een leuke tijdtraining gereden. Daarbij moest in de 2e en 4e proef na één ronde ook nog het achterwiel gedemonteerd worden en weer teruggezet. Terwijl uiteraard de klok doorliep. Prachtig om te zien hoe deze fanatieke groep van tussen de 14 en 25 jaar oud er in vliegt. Jeugdenduro rijders, ONK rookies, nationalen en de huidige EK toppers samen.
Zo moet de boel weer opgebouwd worden. Zeer veel dank aan de deelnemers, begeleiders, trainers en vooral aan Leon Reniers van MAC Veldhoven en Leo Brans van Twin-Air.