Uitdagende training Venlo voor Promo Talentgroep en Jeugd enduro rijders

Mijn foto’s. Foto’s John Lenders. Onder een schraal zonnetje werd op de prachtige lokatie van MC Venlo-Blerick weer een goed gelukte training afgewerkt. Dit keer zowel voor de Promo Talentengroep als voor (aanstaande) Jeugd enduro rijders. Na de nodige verkenningsronden werden deze uiteraard in twee groepen gesplitst. Diverse gedeelten van de zeer afwisselende XCC ronde van 7 km werden afzonderlijk gebruikt.
Kees van der Ven en de geblesseerde Lucas Dolfing lieten de jeugd zweten. Intussen zochten de “promo’s” onder leiding van Erik Davids, Mark Wassink en Erwin Plekkenpol hun eigen grenzen op. Bospaadjes met hoogteverschil, klapzand langs de “vijver”, een complete zandafgraving en oig zo wat. Kiest u maar uit. Uiteraard werd er door de promo’s ook weer op tijd getraind.

Een man of tien van deze groep gaan over twee weken de eerste EK in ZUid-Spanje rijden. Vijf van hen gaan een week later de eerste WK in Noord-Spanje ‘verkennen’, als deelnemer ja, maar in het besef dat het de eerste keer is.
Er zit weer mooi leven in de enduro en we gaan het allemaal ter plaatse voor u bijhouden!