ONK enduro Zelhem, meer over de drie proeven

Voor de Facebookers, klik hier voor meer foto’s.
Proef 1: Scheffer badkamers proef
Deze proef vindt plaats op het motocrosscircuit van de Halmac en de bossen rondom. Er zitten enkele uitdagende uitstapjes rondom de baan, een bouwland stuk en single track. Let op, een deel van de baan wordt in tegengesteld richting gereden. Er worden op deze proef twee ronden gereden. Bij de splitsing moet je eerst linksaf om je tweede ronde te kunnen rijden, de volgende keer rechtsaf richting de finish. NOG WEL EERST EEN MAISPLAK, ZANDPAD EN BOSJE VOORDAT JE ECHT BIJ DE FINISH BENT. Direct na de finish is er de tijdcontrole 1 op het terrein van de Halmac, vlak naast de kantine. Adres: Wolfersveenweg 29, Halle.

Proef 2: Overveld Parts proef. Proef twee is een klassieke maisland proef met daarin kleine stukjes single track. Daarnaast zit er kleine gaatje met water in, leuk! Er wordt één ronde gereden op deze mooie overzichtelijke proef. Daarnaast is er muziek aanwezig, ook mooi! Adres: Priesterinkdijk 1 Zelhem.

Proef 3: Vruggink autobedrijf proef. Dit is een echte enduro proef door de struiken. Deze proef bevat een soft & extreme gedeelte. Rechtsaf is het extreme gedeelte. Voor de handige rijder goed te doen. Linksaf is het soft gedeelte, dit is een stukje langzamer. Let op, hier liggen ook een paar balkjes in, maar prima te berijden. Op deze proef worden er twee ronden gereden. Vlak voor het einde van de ronde ga je linksaf de tweede ronde in. Uiteindelijk ga je vlak voor het einde rechtsaf naar de finish. Op deze proef is live-timing aanwezig. Dit is met de app te volgen. Gelijk na deze proef is de 2e tijdcontrole / finish.
Adres: Kampweg, Zelhem.