Genieten bij Super enduro Schijndel voor EUROL-ARIETE ENDUROTEAM EEFDE

Gisteren met Lars Verbakel, Vincent Rikhof en Geert Snellenberg naar de indoor-enduro in Schijndel geweest. Ook dit jaar weer perfect georganiseerd door Wesley Pittens.
Lars kon helaas niet lekker meekomen vanwege een opspelende motor waardoor hij al in de kwalificatieheats de pijp aan Maarten moest geven.
Geert Snellenberg, voor het eerst sinds lange tijd weer op de motor, deed op speciaal verzoek van Wesley P. mee in de nationale klasse. Geert kon in de kwalifictieheat goed meekomen en eindigde als 2de waarna in de kwartfinale een 4de plek goed was om mee te doen in de halve finale waarin hij wederom 2de werd. Hierna was de kaars op en gaf Geert zijn finaleplaats over aan een andere rijder.
Vincent Rikhof had zich in 2 klassen ingeschreven; de trial- en de intersklasse. Na een aantal trainingen en heats in de trialklasse gaf Vincent aan hier toch de nodige rugpijn aan over te houden en trok zich voor de rest uit de wedstrijd terug.
In de intersklasse kon Vincent zich uiteindelijk via de herkansing plaatsen voor de finale waarin pech met de start hem terug wierp naar de laatste plaats die hij uiteindelijk in de laatste ronde weer kreeg doordat hij een foutje maakte.

Kortom, weer een mooie dag voor het EUROL-ARIETE ENDUROTEAM EEFDE. Ook Wesley Pittens en de mannen van de motorclub in Schijndel bedankt voor dit mooie evenement.
Tevens bedankt voor de support, Patrick Nijveld, Jos Stuivenberg, Henry Rikhof, Mike Lopulalan, Hans en Wessel Bornerbroek