Beta Super B rijder Bas Klein Haneveld winnaar E2 in Holten

Na een sterk begin van het seizoen met een tweede plaats in Veldhoven, liet Beta Super B rijder Bas Klein Haneveld er in Holten geen gras over groeien en pakte, na een enerverende strijd, de eerste plaats in de E2 klasse. Bas zette in 4 van de 8 tellende proeven de snelste tijd met zijn Beta RR390 en staat nu fier aan de leiding in het E2 klassement.Teamgenoot Bjorn Sloot kende al gelijk in de eerste proef van de dag een tegenslag toen een dikke tak zich tussen de ketting en tandwielen van zijn Beta RR250 nestelde. Bjorn bleef echter kalm en in de resterende proeven zat hij weer regelmatig in de top 5 en wist daardoor toch nog een zevende plaats in de E2 eindklassering binnen te halen. In de tussenstand bezet de kersverse inter nog altijd de vierde plaats.

Na de tegenslag in de eerste wedstrijd van het seizoen, kwam regerend E3 kampioen Wesley Pittens toch weer sterk terug en zijn eerste podiumplaats is een feit. De nog steeds door de naweeën van een blessure geteisterde coureur uit Vorstenbosch liet met een derde plaats zien dat hij op zijn Beta RR480 één van de titelkandidaten in de E3 klasse is.

Voorlopig even rust in de ONK competitie, maar de Beta Super B rijders gaan zich de komende weken voorbereiden op de eerste EK wedstrijd in Italië, 11 en 12 april a.s.