Wederom aansprekende resultaten geboekt door het team “De Toerenteller Noord Holland 1”

Geweldig zoals rookie (Michel Hoenson) de wedstrijden naar zich toe trekt. Met aansprekende tijden heeft hij wederom de A1 winnend afgesloten. Er lijkt geen maat te staan op de winnaar van de jeugd endurocompetitie-2014. Ook de scratch was weer een prooi voor het aanstormende talent.
Maar niet alleen Michel, ook de nestor, Martien Jimmink, wist zijn klasse(NV50) winnend af te sluiten. Met iets minder dan een minuut voorsprong had de concurrentie het nakijken. Hoewel volgens Mart deze overwinning geen gouden randje heeft ivm het geluid incident van zijn concurrent.!
Christian Dignum, die in Eindhoven nog heel ongelukkig (om)viel, reed nu een solide wedstrijd en behaalde een hele verdienstelijke 5e plaats.

De pechvogel van het team was dit keer Edwin Groen. Edwin leek af te stevenen op een 2e overwinning. De tijden die neergezet werden waren ruim voldoende. Bijna een halve minuut per proef,…..! Alleen dat ene boompje. Die gooide roet in het eten. Een lekke radiateur was het gevolg en de wedstrijd moest gestaakt worden. Gelukkig zonder lichamelijk letsel. Helaas voor Edwin en voor het team.
Een 4e plek werd uiteindelijk het dag resultaat voor team 1. En we kijken dan ook terug op een geslaagde dag.

Zeker omdat, Team “De toerenteller NH-2”(onder andere met het “grasdrogertje” uit Abbekerk (Ja,… wij hebben er ook eentje, # 730) op verdienstelijke 6e plaats eindigde. We kunnen dan ook terug kijken op een geslaagde dag. Een dag met, voor Noord Hollandse begrippen indrukwekkende proeven en uitdagende paden. We willen dan ook nog even van de gelegenheid gebruik maken om natuurlijk de organisatie en onze sponsors hartelijk bedanken voor het mogelijk maken van deze mooie dag.