Beta Super B rijder Bas Klein Haneveld in WK ronde België

Het Beta Super B enduro team werd afgelopen winter door de  Beta dealers Rally Bike Center en R2C Motorsport opgericht met de bedoeling om getalenteerde Nederlandse enduro rijders te kans te geven zich verder te ontwikkelen in de nationale en internationale enduro competities. Met materiële steun van de Beta fabriek in Italië en ondersteuning van de andere team sponsors wordt het deze rijders iets makkelijker gemaakt om zich op de enduro wedstrijden voor te bereiden.Momenteel heeft Bas Klein Haneveld de leiding in handen in de Nederlandse E2 competitie, terwijl zowel Bas als ook Wesley Pittens de nodige punten hebben vergaard in het Europese kampioenschap.
A.s. weekeinde zal Bas Klein Haneveld op zijn Beta RR390, met assistentie van het Beta Factory Team, deelnemen aan de Belgische ronde van het 2015 wereldkampioenschap. Deze wedstrijd vindt plaats in het Waalse St. Hubert op zaterdag 11 en zondag 12 juli.Het zal zeker geen makkelijke wedstrijd worden voor Bas, maar ongeacht het te behalen resultaat in het veld van ‘s-werelds beste enduro rijders, zal dit een enorme ervaring voor hem zijn. Het is ook een goede voorbereiding voor de volgende EK ronde die komende maand alweer plaatsvindt in Finland.
De WK ronde in St. Hubert is voor velen een unieke kans om Bas tussen de wereldtoppers aan het werk te zien relatief dicht bij huis. Nog geen plannen voor het weekeinde, kom dan Bas gerust aanmoedigen op dit 2-daagse evenement !