Top-10 plaats voor Robert van Pelt in Havelte

vanpelt_havelteRobert van Pelt heeft in een ijzersterk veld een tiende plaats behaald tijdens de ONK Enduro in Havelte. De eerste wedstrijd na de winsterstop staat bekend als de één van de zwaarste van het seizoen. De route bestond uit een ronde van 45 kilometer die vijf keer moest worden afgelegd met twee klassementsproeven per ronde. Na de eerste ronde werd al snel duidelijk dat de gretigheid aanwezig was wat resulteerde in drie valpartijen. Nadien vond de Husqvarna-rijder zijn ritme en wist constante top-7 tijden te rijden.

‘Het was een fantastische dag. De enduro-wedstrijden hebben voor mij niet de volledige focus en juist daarom vind ik het dan mooi om zo lekker mee te komen. Mijn debuut op de Husqvarna beviel zo goed en de vering is echt fantastisch. Het is nu werken aan de ideale set-up voor de Husqvarna FR450 waarmee ik in januari aan de start zal staan voor Dakar’.

Aankomende woensdag zal Robert tijdens de Husqvarna-dag in Groesbeek aanwezig zijn voor diverse testen. Ook zal de Husqvarna FR450 aanwezig zijn. Iedereen is van harte welkom.