Bas Klein Haneveld meldt zich af voor het EK Enduro in Duitsland

bas_klein_haneveldBas Klein Haneveld van het Beta SuperB Team zal over twee weken niet deelnemen aan de laatste wedstrijd om het Europees Kampioenschap Enduro in het Duitse Rudersberg. De rijder uit Vorden heeft in de week na deze wedstrijd een belangrijke tentamenweek op school en wil zich hier maximaal op kunnen concentreren.

Ook staat Klein Haneveld momenteel aan de leiding in het Open Nederlands Kampioenschap E2. Aangezien deze wedstrijden elkaar in een hoog tempo opvolgen, wil Bas geen extra risico’s nemen en vind het daarom verstandiger om zich af te melden voor de laatste EK wedstrijd van het seizoen in Duitsland.

Commentaar Bas Klein Haneveld:’’School en de ONK Enduro wedstrijden hebben voor mij de meeste prioriteit op dit moment. Daarnaast sta ik momenteel op een zestiende plaats in de tussenstand van het Europees Kampioenschap en zijn er geen kansen meer om in de top tien te eindigen. Mede daarom vind ik het verstandiger om deze wedstrijd over te slaan en de extra tijd te steken in mijn tentamenweek en de voorbereiding op de ONK Enduro wedstrijden’’.

Volgend weekend staat voor Klein Haneveld zijn thuis ONK Enduro op het programma in Vorden.