Ook voor enduro rijders: vaste motorcross baan Noord-Holland

Aan het enthousiasme heeft het in Noord Holland nog nooit gelegenMet ingang van 30-12-2015 heeft de Motorsport in Noord Holland een nieuwe, professionele website. Er is achter de schermen enorm veel werk verricht en het is nu van het grootste belang dat we kunnen aantonen dat er behoefte is aan een crossbaan.
We willen de gemeente Hollands Kroon en de Provincie een juiste indicatie geven over het aantal motorsportliefhebbers welke gebruik willen maken van de beoogde motorsportfaciliteit op de locatie NC10. En we zijn ons bewust van het feit dat, “de gelegenheid de sporter maakt” met andere woorden dat het aantal rijders zal toenemen als er daadwerkelijk een baan is.

Ook voor de berekening van de benodigde openingsuren is de behoeftepeiling van groot belang. Hiervoor is een enquête en inschrijfformulier ontworpen, dit is te vinden op www.mc-nh.nl Als dit door zo veel mogelijk motorsportliefhebbers wordt ingevuld kunnen wij onze wensen beter onderbouwen. Het geeft zowel ons als de Gemeente Hollands Kroon en de Provincie Noord Holland een goed inzicht aan de behoeftes van de motorsport in Noord Holland.

We willen jullie dus allemaal vragen om de enquête in te vullen en zo veel mogelijk te delen via Social Media. We rekenen op de medewerking van allen die de motorsport in Noord Holland een warm hart toedragen.

Voor meer informatie en het inschrijf en enquêteformulier zie de website: www.mc-nh.nl