Frank Jurrissen wint met overmacht de Atlas & Desert Challenge 2016

leppink_marokko_startWat was het weer een pracht week off-road motorsport en wat een geweldig land is Marokko toch. Plezier in de motorsport is bij Leppink Adventure belangrijker dan het wedstrijd element, gewoon genieten van elkaar en onze gezamenlijke hobby is waar alles omdraait. Verschillende mannen hadden al vaker een rally in Marokko gereden, maar ze beseffen nu pas hoe geweldig mooi land Marokko wel niet is. Daar wij routes maken voor motoren en niet voor auto’s , vermaakt echt een ieder zich volop. Alle waypoints halen is bij ons altijd een hele klus en na 3 dagen rijden zijn er nog maar 4 deelnemers die alle waypoints gehaald hebben. De beslissende special des dunes ala Antal is een juweel er zit echt van alles in. Hoge duinen, lage kutduintjes, pistes over mega vlaktes en natuurlijk lastig navigeren. leppink_marokko_duinenFrank Jurrissen leest de duinen als geen ander. Eric Deschepper en Walter Roelants proberen wel te volgen, maar het lukt hun niet de prachtlijnen van Frank te volgen. Walter en Eric geven de strijd om de eerste plaats op, maar samen met hun 3 andere Belgische vrienden maken ze er wel een echte strijd van voor een podium plaats. Echt een ieder geniet volop wat een land en wat zit de ADC goed in elkaar. Van de eerste 4 worden de tracks 100% uitgelezen erg mooi om te zien hoe aandachtig de kemphanen de uitgelezen track volgen om te zien wie er welk waypoint gemist heeft, wat een pracht sport hebben wij toch.

Frank is duidelijk de niet te kloppen man, maar als hij aan het eind van de dag nog even samen met zijn vrienden van  Rally 4 Friends  de duinen onveilig aan het maken is, loopt Frank zijn KTM vast. MBV van zijn vrienden en de rescue quad komt Frank net voor het donker binnen, Ewout van het Rally bike Center en Peter Maranus van Motorservice Zeeland duiken er vol op en verdorie om middernacht is de KTM weer ready to race. Frank zijn KTM houdt het gewoon de laatste 2 dagen uit en echt een ieder gunt Frank zijn verdiende overwinning.

leppink_marokko_bikkelsHuip van Roekel heeft een dwarslaesie over gehouden aan een motorongeluk, hij gaat met ons mee met een buggy. Huip geeft nooit op en klaagt nooit ook runt hij zijn bedrijf van Roekel reclame met succes. Alex van Ginkel is zijn navigator terwijl Cor de Bruin meer dan 100% service verleend. Wat een prachtig drietal is dit, altijd een bigsmile en hoe zwaarder hoe mooier vinden zij. Het team van Roekel Reklame heeft dan ook de Bikkel prijs dik verdiend. Terwijl onderstaande mannen de terechte winnaars zijn.

leppink_marokko_winnaars1ste Frank Jurissen

2de  Eric Deschepper

3de  Walter Roelants

Lees het hele verslag kompleet met foto,s op onze site : http://www.leppinkadventure.nl/atlas-desert/verslag-2016-editie-3/