MEVZ Zeeland: Verslagje strandclinic.

Afgelopen zaterdag organiseerde de MEVZ voor de 4e keer een strandclinic, echter nu op een nieuwe locatie. Dit keer niet zoals voorgaande jaren in Domburg, maar in Vrouwenpolder waar meer ruimte is en er geen rekening gehouden hoeft te worden met hoog water standen.
Met een opkomst van bijna 60 deelnemers uit diverse delen van het land en zelfs nog een paar buitenlandse deelnemers (België, Engeland en Polen) hadden de 3 instructeurs (Stefan Hage, Mark Boot en Jochem Walckiers) in ieder geval genoeg werk. Er werden 3 groepen gemaakt om zodoende in carrousel vorm 3 trainingssessies van 30 minuten (bij iedere instructeur 1) te doen. De conditie (of gebrek aan) hakte er bij de meeste deelnemers flink in, waardoor er besloten werd om de afsluitende 1-uurs beachrace te vervangen voor een 1-uurs teamcross voor 3-tallen.

De “toegift” van de dag werd in de regen verreden, maar strandzand kan alle regenval verwerken en zo werd er nog een uurtje mooi gestreden om eeuwige roem en een paar medailles.
De uitslag van de afsluitende teamcross:
1. Team Mikkola (Stefan Hage, Mark Boot, Jochem Walckiers)
2. Team Meizon (Guido Boone, Gert Meijers, Vincent Kallemein)
3. Team Pekelinge (Freddy Blaas, Peter Maranus, Jaap de Visser)

Meer foto’s volgen binnenkort op de site van Mike Lopulalan.