Overzichtsvideo viert 2017 enduroseizoen!

Dankzij een fantastisch team zou je haast denken dat succes vanzelfsprekend is maar Shot Race Gear kijkt weer terug op een geweldig jaar in enduro. De heroïsche hard endurozeges van Graham Jarvis, Christophe Charlier’s dubbele titel in de ISDE en het Italiaans kampioenschap en 12 podiums in het Enduro en Super Enduro wereldkampioenschap maakten 2017 tot een onvergetelijk seizoen!

Als eerbetoon aan het harde werk en het talent van de Rockstar Energy Husqvarna Factory Racing rijders en hun begeleiders dragen we deze 2017 overzichtsvideo op.

Shot Race Gear rijdersmanager Serge Guidetty: “Al onze rijder hebben een enorm dankjewel verdiend. Al moeten we zeggen dat Graham Jarvis er bovenuit stak. We zijn dan ook dankbaar dat we een legend als “G-Force” in de Shot familie hebben. Voor volgend jaar kijken we er enorm naar uit om Graham in de nieuwe WESS serie aan het werk te zien naast Billy Bolt en de terugkerende Alfredo Gomez.

Pascal Rauchenecker en Danny McCanney haalden allebei de top in de eindstand van het WK E2. Daarbij behaalden ze verschillende podiums. Christophe Charlier verdient alle log voor zijn historisch rookieseizoen waarin hij zowel de ISDE als de MXoN won. Merci Christophe! Tot slot wil ik zeker Mathias Bellino, die ons zal verlaten, vermelden. Mathias heeft samen met Shot een mooi parcours afgelegd en hij schonk ons in 2015 de E3 wereldtitel. Bedankt iedereen en veel succes in 2018!”