Cross Country Training bij MCVB op zondag 17 juni

Op zondag 17 juni wordt de eerste Cross Country Training van dit jaar georganiseerd bij MC Venlo – Blerick. Aan het parcours worden deze keer een aantal spectaculaire stukken toegevoegd. Doordat er veel zand wordt afgegraven, wordt deze ook tijdelijk opgeslagen. Hierdoor ontstaan er mooie bergen die we in het parcours op kunnen nemen. Daarnaast zijn er diverse stukken waar ook met terreinwagens is gereden, die voor een leuke variatie zullen zorgen. Zo lang de we de zandafgraving kunnen blijven gebruiken, is er nog genoeg mogelijkheid om variatie aan te brengen in de route.

Het blijft voor ons als organisatie altijd een uitdaging om het parcours weer aan te passen en uitdagend te houden, wij denken dat het deze keer wederom zal lukken!!

Heb je jezelf nog niet ingeschreven en wil je komen rijden op ons circuit en achterliggende zandafgraving? Schrijf jezelf dan vandaag nog in! Dat kan via de website www.otrvenloblerick.nl

Naast de Cross Country Training komt ook MX Schule weer naar Venlo. Dus als je een keer kennis wil maken met motorcross, dan kan dat!!!

Heb je altijd al een keer willen ervaren hoe het is om met een crossmotor over een crossbaan te rijden? Of zou je graag willen starten met crossen maar is de stap om een motor aan te schaffen te groot omdat je niet weet of je het daadwerkelijk leuk gaat vinden? Dan is dit jouw kans om het een keer uit te proberen!!

Tijdens de Cross Country Training zal er een Motorcross training worden georganiseerd door ‘Off-Road-School Germany’. Op deze dag kun je, onder begeleiding van ervaren trainers, ontdekken hoe het is om met een crossmotor door het zand te rijden!

Voor een motor, kleding en dag-verzekering wordt gezorgd, dus wat houdt je nog tegen?

Aanmelden kan eenvoudig! Ga hiervoor naar de volgende pagina: www.mx-schule.de Onder het kopje ‘training’ is onder aan de pagina het aanmeldformulier ‘Anmeldeformular’ te downloaden. Hierop kun je aangeven op welke datum en welke training (Erste Schritte: eerste training of Zweitte schritte: tweede training etc) je deel wilt nemen. Nadat je het formulier hebt ingevuld kun je dit als bijlage versturen naar:info@mx-schule.de

Namens MC Venlo – Blerick, graag tot zondag 17 juni!!