Mirjam Pol weer aan start internationale wedstrijd

mirjam-polVALLEN & OPSTAAN
Mirjam Pol kwam niet geheel ongeschonden uit de Dakar-strijd in januari 2018. Toch heeft ze met haar doorzettingsvermogen laten zien dat ze het spelletje als geen ander begrijpt. Met een ongelofelijke wilskracht maar ook door met ‘haar koppie’ te blijven rijden, stond ze toch elke morgen weer aan de start van een nieuwe etappe om uiteindelijk de eindstreep te bereiken.

LANGZAAM TOEWERKEN NAAR VOLLEDIG HERSTEL
Haar sponsoren, partners en fans in de steek laten was voor Mirjam Pol geen optie. Door de opgelopen schade aan haar lichaam en daar niet aan toe willen geven, heeft het herstel aan onder andere haar rug, nek en onderarm wel enige tijd in beslag genomen.

Mirjam over deze herstelperiode: “Ik wist dat ik mijn lichaam tijd moest geven en dat heb ik gedaan. De tijd die ik verplicht rust moest nemen heb ik gebruikt om met mijn trouwe sponsoren contact te houden. Langzaam ben ik met mijn trainers weer aan mijn conditie gaan werken, terwijl diverse therapeuten zich om mijn lichaam hebben bekommerd.”

RYEDALE RALLY UK 2018
Onverstoorbaar haar eigen pad volgend staat ze dit weekend voor het eerst sinds lange tijd weer aan de start van een internationale All-Terrain wedstrijd. In overleg met haar sponsor Putoline heeft ze gekozen voor dit tweedaags evenement in Engeland. In de buurt van Scarborough (UK) vindt aanstaande zaterdag en zondag – 7 & 8 juli – ‘the Ryedale Rally 2018’ plaats.

VOL PROGRAMMA      
In aanloop naar de Dakar 2019 begint de agenda van Mirjam Pol behoorlijk vol te lopen.
Na terugkomst uit Engeland staat er een trainingskamp gepland, waarna ze voor een meerdaagse test richting Frankrijk vertrekt. Mirjam Pol zal ook acte de présence geven tijdens de Gamma Racing Dagen in augustus en aanwezig zijn tijdens de Pre-Proloog in Valkenswaard. Op het strand van Scheveningen zal Mirjam Pol haar titel ‘Winnaar Damesklassement’ verdedigen tijdens de 2018 editie van de RedBullKnockOut Race!

En er staat nog veel meer op het programma. Kortom, Mirjam Pol is er klaar voor!