MIRJAM POL: TERUGBLIK OP PREPROLOOG, THE ROAD TO DAKAR

Mirjam was, uiteraard, aanwezig op de Preproloog. De nieuwe locatie van het jaarlijkse festijn waar alle Nederlandse Dakardeelnemers traditiegetrouw aan het publiek worden voorgesteld bleek in goede aarde te vallen bij het publiek. Mirjam had een drukke dag; ze reed haar wedstrijdrondjes op de nieuwe baan, ze schudde handjes, sprak met haar fans, werd geïnterviewd door kranten, magazines, radio en televisie, zette honderden handtekeningen op posters én signeerde natuurlijk haar boek! De exemplaren van het boek van Mirjam vlogen als warme broodjes over de ‘toonbank’.

Tweede druk van Dakarboek…
Mirjam’s boek; ‘DAKAR 2019 – MIJN BESTE DAKAR OOIT’ was voor het eerst voor het publiek te koop tijdens de Preproloog en daar stonden de fans voor in de rij. Op haar website is het boek ook te koop en dat gaat zo goed dat de tweede druk een feit is! Heb je nog geen boek? Ga dan snel naar de shop op www.mirjampol.com voor meer informatie.

PUTOLINE & MIRJAM VERLENGEN SAMENWERKING
Onlangs maakten Putoline en Mirjam bekend hun samenwerking te verlengen voor 2020. Mirjam is blij en trots op de samenwerking: “Al voor het derde jaar op rij gaan we samen de ultieme uitdaging weer aan, Dakar 2020, de zwaarste rally ter wereld, in Saudi-Arabië. Putoline Oil levert een complete productlijn van hoogwaardige kwaliteit en met dank aan hun constante research en innovatieve beleid hoef ik mij geen zorgen te maken over de smering van mijn motor!”

DAKLAPACK EN ZAKKENVULLERS.NL VIERKANT ACHTER MIRJAM
DaklaPack is onder andere succesvol geworden door goede voorbereiding, nauwkeurigheid, flexibiliteit, snelheid van werken en teamwork. De omgeving waarin zij werken verandert continue, dat vereist aanpassingsvermogen en continue verbetering.
Naast de passie voor innovatieve verpakkingen, houdt het bedrijf DaklaPack zich ook bezig met rallysport. Voor DaklaPack is dit een mooie manier om DaklaPack internationaal onder de aandacht te brengen. Het delen van deze passie en visie zorgt al een aantal jaren voor een mooie samenwerking tussen Mirjam en DaklaPack en zusterbedrijf zakkenvullers.nl. Ook voor Dakar 2020 staan DaklaPack Rallysport en zakkenvullers.nl wederom vierkant achter Mirjam.

COUNTDOWN…
ONLY 20 DAYS, THE 3rd CHAPTER IS VERY NEARLY UPON US…

Bezoek de website voor meer over Mirjam!