Erik Eggens start bedrijf BY EGGENS: speciale trainingen voor motorsporters

Oud motocrosser Erik Eggens start een bedrijf voor online, live, interactieve sport workouts met speciale trainingen voor motorsporters.
HALLE – Erik Eggens, 3e in het WK motocross en 6-voudig Nederlands kampioen, is gestart met het bedrijf BY EGGENS. Dit doet hij samen met zijn vrouw Ursula. Een uniek bedrijf, zo vinden zij zelf, omdat de sport workouts online, live aangeboden worden, maar ook interactief zijn. Met de jarenlange ervaring die beide hebben in de sport kunnen ze tijdens de trainingen klanten coachen en feedback geven. Hetgeen vaak niet het geval is bij andere online sport aanbieders.
Nieuwe tijden betekenen nieuwe manieren van denken en doen. Dit geldt ook voor sport. Er wordt meer thuis getraind, mensen hebben minder tijd, willen sneller klaar zijn en flexibel zijn in wanneer ze trainen. Erik en Ursula waren zelf op zoek naar een online aanbieder van groepslessen, waarbij hetzelfde gevoel heerst als bij een groepsles in de sportschool. De zoektocht leverde weinig op en dit bracht hun op het idee om het zelf te gaan aanbieden. Met hun werkwijze bestaat er de mogelijkheid om te coachen en feedback te geven, en tevens de andere deelnemers te zien. Daarmee voelt het net alsof je deelneemt aan een live groepsles in de sportschool.

Het bedrijf is afgelopen donderdag live gegaan met een eigen website www.byeggens.nl en social media kanalen op Facebook, Instagram en LinkedIn.
Vanaf vandaag kunnen klanten 7 dagen gratis deelnemen aan alle sport workouts die
aangeboden worden. Inschrijven gaat eenvoudig via de website. BY EGGENS werkt niet met contracten, maar met betaling per keer. Het afsluiten van een abonnement is dus niet nodig.

Het bedrijf biedt onder andere de populaire High Intensity Interval Training (HIIT) aan. Op maandag t/m donderdag en op zondag staan deze op het lesrooster. Snelheid, behendigheid en coördinatie worden getraind. De ideale training voor de motorsporter. De workout is te volgen via laptop, tablet of mobiele telefoon. Door dit gemak kan er op elke locatie, zoals de woonkamer of buiten, getraind worden. Materialen zijn niet nodig.