Leppink Adventure organiseert van zaterdag 4 september t/m zaterdag 11 september 2021 de OER Roemenie editie

Wij zitten vol nieuwe plannen om er een pracht week van te maken. Gewoon lekker rijden, geen ellenlange verbinding, maar wel volop genieten van de sport, elkaar en de mooie Roemeense Karpaten. Daar dit jaar de start en finish vanuit de Roemeense Cluj-Napoca is, kunnen we er een mooie enduro rally van maken.

De Oost Europa Rally (de OER) is een groot avontuur door onbekend gebied voor liefhebbers van offroad rijden op motoren van max.160KG en 4×4 quads. Een week lang rijd je door de ongerepte natuur, in het nog altijd ruige en sterk afwisselende Roemenië. De OER is een groot off-road feest en door de bypass constructie geschikt voor alle niveaus. Uiteraard met respect voor elkaar en de natuur. Hierbij heb je geen gids: het roadbook of de Tripy wijst de weg, zodat je lekker op je eigen tempo het laatste avontuur van Europa kan ervaren.

We zitten wel al zowat vol, voor de snelle beslisser zijn er nog een paar plaatsen. IAAA zin aan gewoon weer lekker door de ongerepte natuur heerlijk spelen op de enduro.

Alle info : https://www.leppinkadventure.nl/oost-europa-rally

Bel gerust 24/7 voor info :
Leppink Adventure
Breetuinenweg 9
9551 BT  SELLINGEN
The Netherlands
Tel.: (0031) (0)6 51 31 01 38