Club van 100: supporters van Max Schwarte

credit: Damon Teerink PhotographyBeste supporters,
Gezien de goeie prestaties en sterke ontwikkeling van Max in zijn laatste nationale en internationale (EK en WK) Enduro wedstrijden en selectie trainingen heeft Max in overleg met zijn team besloten om af te reizen naar Italië om deel te nemen aan de Internationale Zesdaagse Enduro (ISDE) 2021 (https://youtu.be/jDihFiXx3wg). Deze vindt plaats van 30 augustus t/m 4 september in Rivanazzano Terme in Italië.  Naast dit evenement zal Max, mits de financiële middelen dat toestaan  ook deelnemen aan de wedstrijden om het Europees Kampioenschap in Tsjechië, Polen en Hellendoorn, waar in het weekend van 30 sept – 2 oktober de finale wedstrijd van het Europees Kampioenschap Enduro plaatsvindt.

Deelname aan deze Internationaal hoogst haalbare evenementen gaat uiteraard niet zomaar. Hier zijn, zoals u zult begrijpen, veel kosten mee gemoeid. Al vergt deelname aan deze evenementen een forse investering. Echter aangezien deze evenementen ook een unieke ervaring vormen voor Max en bijdragen aan zijn ontwikkeling richting de NL Enduro top wil ik me als mede sponsor en team manager van Max richten tot jullie en wil ik  vragen om lid te worden van de club van 100,- Het plan is om per particulier lid 100,- bij te dragen aan de deelname van Max aan deze 3 evenementen. In ruil voor je financiële bijdrage ontvang je als club van 100 lid een uniek T-shirt wat uiteraard tijdens de wedstrijden in Italië, Tsjechië en Hellendoorn en uiteraard overige wedstrijden in Nederland gedragen mag worden.

Mocht je Max willen sponsoren vanuit je bedrijf en ontvang je graag een factuur dan kan dan natuurlijk ook en ontvang je natuurlijk ook zo’n uniek T-shirt en wordt je net als de overige sponsoren en club van 100 leden exclusief op de hoogte gehouden van de voorbereidingen en resultaten van Max op deze wedstrijden.

Graag verneem ik, mede namens mede initiatiefnemer en begeleider Jan Olthof en Max Schwarte of u lid wilt worden van de club van 100 en of middels sponsoring vanuit uw bedrijf wilt bijdragen aan deze unieke ervaring en uitdaging voor Max. U kunt zich aanmelden voor de Club van 100 door het invullen van een inschrijfformulier, verkrijgbaar bij de bestuursleden van de “club van 100” via marcel.morsing@gmail.com

U kunt zoals gezegd ook kiezen voor financiële en/of materiële sponsoring vanuit uw bedrijf door mij een bericht te sturen. Ik zal vervolgens contact met u opnemen.

Alvast enorm bedankt voor uw bijdrage en mocht naar aanleiding van bovenstaande verzoek vragen hebben dan verneem ik, Jan Olthof, Max Schwarte of de fam. Schwarte die natuurlijk graag. Mocht u een van de wedstrijden bezoeken dan bent u natuurlijk van harte welkom bij Max in het rennerskwartier (maar dat hoef ik u toch niet uit te leggen….) mits de wedstrijd dat toelaat.

Vriendelijke groet,
Marcel Morsing
Stichting Motorsportpromotie Oost Nederland
Marcel Morsing
marcel.morsing@gmail.com
06-29016146