Wat een Entree!! Team “de Toerenteller Noord Holland 1”.

Op de foto van links naar rechts: Michel Hoenson (1e in de A1 klasse) Martien Jimmink met de 1e prijs club teams en Edwin Groen(1e in de NV40 klasse)Een nieuw team startend in de harde wereld van de Enduro. Het team bestaande uit ervaring, ambitie en 2 rookies. Ambitieus, zeker! Gewaagd, zeker!
Maar hoe mooi is het als dit team, gelijk de eerste overwinning boekt en de cup van de clubcompetitie mee naar huis mag nemen. Volgens neerlands topper, Hans Vogels een “Goed team!”. En welke rijders hebben dit dan voor elkaar gekregen? Dat zijn achtereenvolgens Martien Jimmink(nestor en initiator), Christian Dignum, Michel Hoenson en Edwin Groen.

Even het rijtje af:
Mart, dit is natuurlijk een bekende naam voor velen in de enduro wereld, is daadwerkelijk de initiator geweest van dit team en overigens van de gehele Noord Hollandse selectie(+/-20 man),
Christiaan (helaas uitgevallen) heeft vorig seizoen het Enduro virus goed te pakken gekregen en start dit jaar bij de inters,
Michel– vorig jaar winnaar van de Jeugd-enduro competitie en Edwin Groen, al jaren een vaste waarde in de Noord-Hollandse cross wereld. Naast de dag overwinning van de Clubs hebben de mannen de individuele competitie, die zowel Edwin als Michel winnend afsloot en is er nog een competitie waar deze jongens gelijk aan mee doen en dat is het rookie klassement. Na 1 wedstrijd staat Michel aan kop en Edwin 4e. En ook dat is iets om trots op te zijn.
Zeker als je bedenkt dat we uit een gebied komen waar weinig tot geen accommodatie is om onze sport te beoefenen. Als laatste willen we de organisatie en sponsors bedanken die dit allemaal mogelijk hebben gemaakt. We zien jullie graag 7 maart in Holten voor de 2e wedstrijd!