Oproep: vrijwilliger van het jaar 2014 gezocht!!

Nu aanmelden op info@enduro.nl!! Sinds 2008 bestaat er een mooie prijs, beschikbaar gesteld door Jan Swinkels van het gelijknamige Smederij/Lasbedrijf, voor de enduro vrijwilliger van het jaar. Om al die mannen en vrouwen in het zonnetje te zetten die het hele jaar, bij weer en wind, de schouders eronder zetten en enduro in Nederland mogelijk maken. Van koffiezetters tot benzine-sjouwers, van bruggenbouwers tot proefuitzetters, van lintenknopers tot veegmachine-chauffeurs, van nummerborden-wassers tot vergunning-regelaars, van extremetest-bouwers tot parc-fermé bewakers, van parkeerwacht tot routecontoleur. Ze komen allemaal in aanmerking voor deze prijs.

Kandidaten nu aanmelden via info@enduro.nl
– Naam en woonplaats van de vrijwilliger
– Vertel in enkele woorden waarom deze persoon volgens jou de VRIJWILLIGER VAN HET JAAR is.
– Geef jouw mobiele telefoonnummer in het mailtje (om zo nodig jouw kandidaat uit te nodigen)

“De Smederij Lasbedrijf Jan Swinkels Trofee” voor deze super vrijwilliger zal uitgereikt worden na de tweedaagse-enduro van Enter op zaterdag 29 november 2014 om ca. 19.00 uur. De jury bestaat uit Jan Swinkels, Leo Brans, Alex Peters en Henk van der Spek.

Namens de jury, Henk van der Spek

Eerdere winnaars:
2013: Constant Hulshof MC de Toerenteller en “Facebook”
2012: Theo Vialle en Piet van Mierlo, EaST Brabant enduro service team
2011: Ron van Hummel (de Goudvis) teammanager van OTRC de NOP, TCD Hummelo en nu gefuseerd met het Ariete-Chevrolet van Veen team.
2010: Joke Bulten VAMC de Graafschaprijders
2009: Willem en Joke Koops van MC de Toerenteller
2008: Jan Melssen