Wilco Bruijn in het zonnetje!

In de rubriek “Het gezicht van de KNMV” deze week op de KNMV website “onze” wedstrijdleider enduro, Wilco Bruijn. Mooi verhaal over de herkenbare (oranje muts) en aanspreekbare “captain” van de ploeg KNMV-vrijwilligers. Want die mensen in die KNMV-jassen, die we meestal official noemen, zijn ook gewoon onbetaalde vrijwilligers. Dus om 06.30 uur een snelle bak koffie en dan met een lunchpakket naar buiten en alles opbouwen voor de keuring, de tijdwaarneming, het startpodium en nog van alles. Ook als het waait, regent en koud is. Daarom hier nog een keer de foto die in Harfsen werd gemaakt op verzoek van Wilco Bruijn. Zelf zie je hem uiterst rechts, knielend op de foto.
Uitbreiding gezocht! Voor (ook) de enduro heeft de KNMV op dit moment diverse vacatures voor vrijwilligers/officials. Ten eerste voor juryvoorzitter. Derk Mogenzomp stopt er na dit jaar echt mee en bij elke wedstrijd moet een juryvoorzitter aanwezig zijn “voor het geval dat…”. De functie kan verdeeld worden over meerdere personen. Lees hier meer.
Verder zijn er nog vacatures voor official tijdwaarneming en hoofd tijdwaarneming en die vinden we ook heel belangrijk! Klik hier voor de vacaturebank.