Drie oprij voor Wesley Pittens in het ONK Enduro in Vorden

wesley_vordenWesley Pittens heeft de vijfde wedstrijd om het Open Nederlands Kampioenschap Enduro in Vorden weten te winnen. Voor de rijder uit Vorstenbosch is dit zijn derde zege oprij in de E2 klasse. Thierry kende door wat probleempjes een moeilijke beginfase maar herpakte zich goed en wist derde te worden in de E1 klasse.

De gebroeders Pittens reisden met een goed gevoel af naar de vijfde wedstrijd van het seizoen in Vorden. De organisatie had een mooie enduro uitgezet met daarin drie proeven: een bosproef en twee crossproeven op het maisland.

Wesley had zijn draai gelijk gevonden en zette scherpe tijden op de klokken. Vanaf de tweede ronde begon hij een voorsprong op te bouwen ten opzichte van de tweede man en slaagde erin om de E2 klasse te winnen.

thierry_vordenThierry kende wat problemen, wat begon met een probleem met zijn uitlaat. Daarna liep zijn wiel wat stroef maar omdat ze in het begin niet konden vinden waar dit probleem vandaan kwam, ging het rijden niet lekker. Toen het probleem opgelost was, wist Thierry in de laatste paar proeven nog een aantal snelle tijden neer te zetten en werd derde in de E1 klasse. Door zijn moeilijke beginfase kan Thierry niet wachten voordat de volgende wedstrijd om het ONK Enduro op het programma staat!

Aankomend weekend zullen de gebroeders Pittens van start gaan in de laatste wedstrijd om het Europees Kampioenschap Enduro in Duitsland. Een week later gaat het ONK Enduro verder in Zelhem.

Foto’s: John Lenders