Antony Donders voor het Braboteam van start in het ONK Enduro N2

antony_donders-01Na jaren actief te zijn geweest in de motorcross heeft Antony Donders uit Kaatsheuvel eind vorig jaar zijn eerste ONK enduro gereden in Bergeijk. Hij ging hier van start met een daglicentie om te kijken of het iets voor hem zou zijn. Na een lange dag stapte hij met een vijfde plaats enthousiast van zijn motor en besloot om zich meer toe te gaan leggen op het rijden van enduro’s.
Tijdens de enduro in Bergeijk raakte zijn vader in gesprek met Herman Sesink van Pro Grip en die heeft ervoor gezorgd dat Antony in contact kwam met Martijn Daas van het Braboteam. Tijdens een goed gesprek kreeg Antony de aanbieding om bij een volgende enduro gebruik te maken van zijn service en ervaring. Antony pakte deze kans met beide handen aan en de samenwerking beviel tijdens de enduro wedstrijden in Zelhem en Eindhoven zodanig goed (met een dagzege op de eerste dag van de kampioensrit in Eindhoven) dat beide partijen hebben besloten om dit jaar met elkaar verder te gaan.

Antony maakt de overstap naar het Nederlands Kampioenschap Enduro N2 en zal uit gaan komen voor het Braboteam en ontvangt hierbij service van VAMC Vorden. Voor Antony is dit seizoen een leerjaar waarin hij op zijn KTM EXC 250cc 2-takt machine zoveel mogelijk ervaring op probeert te doen. Dankzij de onderstaande bedrijven en mensen is de overstap naar het ONK Enduro mogelijk gemaakt:

-Martijn Daas en het gehele braboteam
-Herman Seesink van Pro Grip
-Arend de Jong Transport Sprang Capelle
-Hydro Vasli Total partner in Hydraulics
-Ink my Whole Body tattoo en piercing Waalwijk
-Van Hees MX Products Tilburg
-No fear Energy Drink Mario van Beekveld
-Toine van Dijk Suspension
-D’n Pino Tilburg
-Foto’s Alfred Benjamins MX Active

Aanstaande zaterdag, 30 januari, staat de eerste wedstrijd om het Open Nederlands Kampioenschap Enduro op het programma in Enter.