Dames Opstapprogramma Enduro: KENNISMAKINGSDAG ENDURO zaterdag 23 april 2016 Eindoven De Lansard

2016ev04_damesopstapdagDames offroad  supportgroep EnduroCats en de commissie OET van de KNMV hebben de hoofden bij elkaar gestoken en een programma bedacht waarin vrouwen met gelijkgestemden en vergelijkbaar niveau kennis kunnen maken met de Nederlandse Endurosport.
Waarom? Omdat zelf een enduro rijden of als een vrijwilliger meewerken in de endurosport zo bliksems leuk is! Te weinig vrouwen zijn hiervan op de hoogte of durven de stap niet te nemen vanwege de hoge  drempel (of boomstam) bij het instappen in de op mannen gerichte enduro competitie.

Gedurende dit jaar organiseren wij speciaal voor de vrouwelijke rijders laagdrempelige trainingen gericht op het ontwikkelen van offroad-en enduro rijvaardigheden en snuffelstages voor (aspirant) vrijwilligers.

Geheel uniek is de mogelijkheid om op specifieke data, na een competitiedag van de jeugd enduro, een aantal rondes te rijden op het afgesloten jeugd enduro terrein.

Ben je een geinteresseerde vrouwelijke rijder en heb je een enduro- of crossmotor? Of ken je iemand die perfect in dit plaatje past? Meld je dan aan via : Marieke@endurocats.nl.

Ook vrouwelijke kandidaten voor het verrichten van vrijwilligerswerk in de enduro organisatie zijn zeer gewenst en van harte welkom!

Het eerstvolgende evenement is:

KENNISMAKINGSDAG ENDURO zaterdag 23 april 2016 Eindoven De Lansard

Programma: In de ochtend meekijken (incl. uitleg) met de jeugd enduro, ’s middag de mogelijkheid om zelf 1 á 2 ronden te rijden op het afgesloten circuit in besloten groep.

Voor dit evenement is een KNMV (dag)licentie verplicht.

Aanmelden en/of meer informatie via: Marieke@endurocats.nl.