Bas Klein Haneveld derde in ONK Enduro in Havelte

bashavelteHusqvarna-rijder Bas Klein Haneveld is in de tweede wedstrijd om het Open Nederlands Kampioenschap Enduro in Havelte derde geworden in de E3 klasse. Bas begon sterk en heeft over de hele dag constant gereden, wat hem een nette derde plaats opleverde!

Bas voelde zich gelijk goed op de motor en dit ritme wist hij de hele dag vast te houden. Na de eerste ronde stond hij even aan de leiding in de E3 klasse en op een tweede plaats in de scratch.

In de daaropvolgende ronden begonnen de proeven zwaarder te worden en wist de concurrentie tijd goed te maken op Bas. Hij bleef hier rustig onder en heeft de hele dag weinig fouten gemaakt. Voor zijn gevoel heeft hij alles gegeven en dit zorgde ervoor dat hij aan het einde van de dag als derde plaats mocht nemen op het podium.

Commentaar Bas Klein Haneveld: ‘’Ik ben tevreden met mijn derde plaats. Normaal wil je natuurlijk winnen, (nu ook) maar na mijn heupblessure ben ik zeker niet harder gaan rijden en na dagen als vandaag kan het alleen maar weer de goede kant op gaan’’!

Op zaterdag 22 oktober gaat het Open Nederlands Kampioenschap Enduro verder in Vorden, dit is voor Bas zijn thuiswedstrijd.

Uitslag Open Nederlands Kampioenschap Enduro E3:
1 Mark Wassink
2 Lucas Dolfing
3 Bas Klein Haneveld
4 Kay Hulshof
5 Bjorn Sloot

Foto: diversefotos.nl