Tweede plaats voor Daan Bruijsten tijdens ONK enduro te Havelte

daan_havelteDaan heeft een positieve start gemaakt in het tweede deel van het Open Nederlands Kampioenschap Enduro in Havelte. Tijdens deze tweede wedstrijd om het kampioenschap heeft Daan Bruijsten een tweede plaats behaald in de koningsklasse van de enduro.
Daan Bruijsten was uitermate gemotiveerd en ging fanatiek te werk in de eerste paar proeven. Echter door zijn gretigheid kreeg hij last van harde onderarmen

waardoor het sturen met de op en top geprepareerde KTM machine even iets minder strak ging. Toch waren zijn tijden scherp en draaide hij goed vooraan mee. Na een aantal proeven begon hij in zijn ritme te komen en werden zijn tijden ondanks dat de proeven er steeds zwaarder in kwamen te liggen, steeds sneller. Daan sloot de dag af op een tweede plaats in de E2 klasse en is hiermee in de tussenstand opgeklommen naar een derde plaats.

Daan gaat zich nu klaar maken voor de sixdays in Navarra te Spanje, waar hij aan de start zal verschijnen. Deze wedstrijd vind plaats tussen 10 en 16 oktober. En over drie weken krijgt het Open Nederlands Kampioenschap Enduro weer zijn vervolg in Vorden, een week later worden het Open Nederlands Kampioenschap en het Europees Kampioenschap gecombineerd in Harfsen.
http://daanbruijsten.nl/