V.A.M.C. de Graafschaprijders Enduro & Offroad rit 22-10-2016

2016ev10_onk_vordenDe Enduro van V.A.M.C. de Graafschaprijders in Vorden wordt verreden op Zaterdag 22 oktober 2016.
De lengte van de rit (90% onverhard) zal ongeveer 75 km zijn en bevat bossen en maisplakken en 3 cross proeven . De inschrijving t.b.v de enduro sluit op 16 oktober de inschrijving en betaling via inschrijf formulier op de website van de V.A.M.C. de Graafschaprijders: http://www.vamc.nl
Het inschrijfgeld voor dit evenement bedraagt 37,50 euro.

Daglicentie.
Houders van een off-road licentie kunnen maximaal 3 keer mee doen met een enduro.
Heb je geen off-road licentie en wil je toch mee doen vraag dan nu online een KNMV Dag pas (dagverzekering) aan. Voorinschrijving is niet verplicht maar wordt wel gewaardeerd.

OFFROAD.
Na de Enduro is er gelegenheid voor de offroad rijders om een groot gedeelte van de route 1 x te rijden. Zij krijgen 2 proeven op het menu. De lengte van de route voor de off-road rijders is ongeveer 60 km.
Off-road rijders die denken de route niet op de inhoud van 1 tank te kunnen afleggen kunnen op tijd controlle 1 van de enduro een Benzine kan neer zetten het gebruik van een milieumat is verplicht! Voor locatie zie info enduro op de website.
Het inschrijfgeld voor de offroad rit bedraagt 17,50 euro. Voor inschrijven en betalen mag.
Verder is het KNMV off-road reglement van toepassing.
Voor een sneller verloop kan men vooraf ook digitaal inschrijven.
Voor alle informatie, kijk op de website (http://www.vamc.nl)

OFFROAD STARTLICENTIE OF KNMV DAGPAS VEREIST!!!!!!
Heb je al een KNMV Offroad Startlicentie, dan kan je zonder problemen deelnemen aan de rit. Ben je nog niet in het bezit van een Offroad licentie, vraag dan nu online een KNMV Dagpas (dagverzekering) aan voor Offroadrit V.A.M.C. de Graafschaprijders in Vorden