Lucas Dolfing: verslag Enduro Vorden 22 Oktober

2016pb10_lucas-vordenAfgelopen zaterdag stond de enduro van Vorden op de kalender. De eerste ronde moest Lucas er nog even in komen. De tijden waren oke maar niet genoeg om de eerste plek te behalen. De tweede ronde waren de tijden al een stuk beter, in de eerste proef, een bosproef, zelfs zoveel beter dat Lucas 47 seconden sneller ten opzichte van ronde 1 was. Door deze snelle proef kwam Lucas weer aardig dicht in de buurt van nummer 1, het scheelde nog maar 3 seconden.

Vol goede moed ging Lucas verder en zijn tijden werden stukken beter. Toch liep de koploper wel weer wat uit. De derde ronde ging ook goed. Hij wist goede tijden neer te zetten. De laatste proef zelfs de snelste van de scratch! Lucas wist deze dag te eindigen op een mooie 2e plaats!

Deze zaterdag staat het EK in Harfsen (NL) op de planning. Wij hebben er super veel zin aan en Lucas is al druk bezig met de voorbereidingen! Wij zien jullie graag in Harfsen, want zeg nou zelf zo vaak is er geen EK in Nederland! Bedankt aan alle sponsoren, helpers en vrijwilligers!