Rik Vierhuizen Open Nederlands Kampioen Enduro E1

VIDEO! Rik Vierhuizen is afgelopen weekend met een overwinning tijdens de kampioensrit in Holten Nederlands Kampioen geworden in de E1. Mede door het blessureleed van Thierry Pittens kon Rik vrij gemakkelijk en ontspannen naar de winst rijden. Hierdoor ging het rijden alleen maar beter en werden er vrijdags scherpe tijden neer gezet.
Vorig jaar werd het Nederlands Kampioenschap in de N3 klasse binnengehaald en daarna heeft hij flinke stappen gemaakt.

Dit jaar deed Rik voor het eerste jaar mee bij de Inters. Zijn eerste jaar in het Europees Kampioenschap eindigde Rik op een nette 7de plek in de E1 met als hoogtepunt een 3de plek tijdens de EK in Harfsen op dag 1. Tijdens Rik zijn eerste Zesdaagse werd een Zilveren medaille gehaald.
Rik kan dus succesvol terug kijken op dit Seizoen, bij deze wil hij al zijn helpers en sponsoren bedanken die hem afgelopen seizoen hebben geholpen.
In 2017 zal Rik van start gaan voor het WPM KTM TEAM en zijn titel gaan verdedigen in het ONK in de E1 en alle wedstrijden om het Europees Kampioenschap mee rijden. Mocht er genoeg financiële steun zijn zal Rik ook van start gaan bij de Zesdaagse die wordt verreden in Frankrijk.