ERVARING OPDOEN TIJDENS JEUGD ENDURO VOOR DAMES

endurocatsDe KNMV staat welwillend tegenover het idee een damesgroep mee te laten rijden tijdens de jeugd enduro 2017, mits er voldoende animo is. Naast de overduidelijke FUN factor, is het doel de drempel te verlagen naar een eventuele opstap naar de ONK Enduro.
De kortere rondes bij de jeugd enduro en de service/tankstraat op één overzichtelijk terrein zijn voorbeelden die afwijken van de ONK Enduro en zorgen ervoor dat het starten van enduro rijden behapbaarder wordt. Ook deelneemsters zonder motorrijbewijs en/of met crossmotoren (zonder kenteken) kunnen meedoen.

Naast een offroad motor, moet je minimaal in het bezit zijn van een KNMV Basis Sportlicentie. Ook moet je rekening houden met de regels van het enduro jeugd reglement, zoals het in bezit zijn van een transponder, mileumat, het rijden met tijdscontroles etc.

Tijdens deze jeugd enduro dagen zijn er meiden van de EnduroCats die je op weg helpen of gewoon even een praatje maken. Je bent dus niet alleen!

Ben jij (vrouw vanaf 21 jaar) nieuwsgierig naar enduro rijden en is deze opzet iets voor jouw? Meld je dan snel aan via info@endurocats.nl of ga naar www.endurocats.nl en vindt ons daar.

JEUGD ENDURO KALENDER 2017
Zaterdag 25 maart 2017 Westerbork
Zaterdag 8 april 2017 Rilland
Zondag 8 oktober Bergeijk
?? Eindhoven
?? Lelystad