Jorn Zoetekouw wint jeugdenduro

Jorn_Zoetekouw_Westerbork_JeugdenduroJTX MX RACING nieuwsbrief. Afgelopen zaterdag heeft Jorn Zoetekouw van JTX Racing de eerste jeugdenduro van het jaar gewonnen in Westerbork. In Oss kwamen Loeka Thonies, Sven te Dorsthorst en Rick Wennekes in actie tijdens de eerste Dutch Masters of Motocross van 2017. Loeka Thonies kwam in beide manches van de 125cc tot een twaalfde plaats. Sven te Dorsthorst en Rick Wennekes wisten zich helaas niet te plaatsen voor de wedstrijd.

In Westerbork werd zaterdag onder een heerlijke lente zon de eerste jeugdenduro van het seizoen verreden. Er was een hoge opkomst want er kwamen vijftig rijders aan de start. Door het hoge startnummer moest Jorn als één van de laatste aan de proeven beginnen en kreeg hierdoor dus veel verkeer te verwerken. Door het vele inhalen verloor Jorn over de hele dag veel tijd maar wist na vijf proeven toch met 40 seconden voorsprong de overwinning binnen te halen.

Aanstaande zondag komt JTX Racing in actie tijdens het ONK in Markelo en een week later staat er weer een Dutch Masters op het programma welke wordt verreden in Harfsen. Jorn Zoetekouw mag over twee weken opnieuw in actie komen tijdens de jeugdenduro in Rilland.