Frans van Nunen rit zaterdag 7 oktober 2017: inschrijving geopend

Al weer voor de 6e keer organiseert het Braboteam Bergeijk een  ONK Enduro die meetelt voor het Open Nederlands Kampioenschap: Deze Bergeijkse enduro zal over een mooie route van ca 80 kilometer met daarin maar liefst 4 snelheidsproeven gereden worden.

Frans van Nunen
Jarenlang voorzitter en initiator van de Enduro Bergeijk is helaas in 2016 van ons heengegaan. Uit respect voor al wat Frans voor het Braboteam en de endurosport heeft betekend hebben we besloten  de wedstrijd voor het open nederlands kampioensschap in Bergeijk om te dopen tot de Frans van Nunen rit.

Jeugdenduro 8 oktober 2017
Op zondag 8 oktober op proef Weebosch e.o. van 10 uur tot 13:00 zal de jeugd tot 20 jaar (zonder rijbewijs) de strijd met elkaar aangaan op de ONK jeugdenduro. Zeker de moeite waard om te komen aanschouwen hoe het uithoudingsvermogen van de jeugd op de proef gesteld wordt.

Bezoekers
Wilt u dit evenement bezoeken en de specials bekijken. Start en finish vanaf 8.30 uur op het Eurocircuit Valkenswaard. Het circuit is deze dag gratis toegankelijk en er is daar ook één van de 4 proeven uitgezet. De overige proeven en serviceplaats bevinden zich in Riethoven,Weebosch  en de Pielis. Deze zijn vanaf het Eurocircuit via aangegeven routeborden te vinden .

Dit jaar hebben 2 collega verenigingen zich gemeld om een special(proef) te bouwen, wij wensen “de Beesten” en “in ’t Natte Spoortje” veel succes met de voorbereiding en opbouw.

Deelnemen
De inschrijvingen voor deelname zijn geopend, heb je geen endurolicentie maar wil je deze bijzondere rit graag rijden dan kun je deelnemen met een daglicentie. Mogelijkheid transponderhuur voor de tijdwaarneming is mogelijk.

Informatie hierover kun je vinden op http://www.braboteam.nl/wedstrijd/
Voor verdere vragen kun je mailen naar info@braboteam.nl