Nieuwsupdate Hans Vogels, Belgisch Kampioenschap Enduro was een super come-back!

Hans-Vogels_BelgieVogels vliegt weer!
Na ruim 7 maanden van herstel, vloog Hans Vogels eindelijk weer in een mooie BK Enduro Wedstrijd. In het Belgische Dinant werden 4 rondes gereden van 65 km.
De gescheurde kruisbanden leverden een flinke herstelperiode op voor Hans. Het enige dat erop zat, was geduld hebben en op de juiste manier opbouwen en uiteindelijk weer opstappen. Na 7 maanden was het tijd voor een training op hoog niveau en reed Hans Vogels weer mee in een Enduro wedstrijd in het Belgisch Kampioenschap. Meters maken en ritme weer opbouwen was het uitgangspunt en dat is heel goed bevallen.

Een ronde telde 65 km met daarin 3 proeven. De ronde moest 4 keer gereden worden en als toetje mocht de laatste proef bij start-finish nog extra. Hans kreeg dus 13 proeven voor zijn kiezen en zat van 09:05 uur tot 17:20 uur op de motor. “Een lekkere lange dag.” Volgens Hans. “Het was een geweldig mooie route en ik heb echt genoten. In proef 1 reed ik meteen de snelste tijd dus mijn dag was al gelijk goed!’ Proef 2 en 3 reed de Brabander nog steeds in de top 3, maar helaas vergiste hij zich later in een bocht en kwam hij vast te staan in de struiken. “De baan uit vliegen in het gras is nog te doen, maar die overstekende struik kostte wel veel tijd.” lacht Hans. “Toen ik eenmaal weer reed, heb ik geprobeerd het ritme weer op te pakken en kwamen er nog prima proeftijden uit. Ik ben gewoon erg tevreden met de motor en met de vooruitgang na mijn herstel. Het is zo fijn om weer te rijden!”

17 September staat het BK Enduro in Esneux op het programma