Antony Donders begint het ONK Enduro met zesde plaats in Bergeijk

Antony Donders heeft in de eerste wedstrijd van het Open Nederlands Kampioenschap Enduro in Bergeijk een goed resultaat neer weten te zetten. De rijder uit Kaatsheuvel zette scherpe tijden neer in de proeven en sloot de dag af op een zesde plaats in de E2 klasse.
De organisatie in Bergeijk had een zware enduro uitgezet met vier pittige proeven. Ondanks de vele regenval in de week voorafgaand aan de wedstrijd was het parcours gelukkig goed te bereiden en dit zorgde voor een mooie wedstrijd. Antony begon zonder verwachtingen aan de wedstrijd en hij heeft zichzelf dit seizoen als hoofddoel gesteld om zo veel mogelijk te leren.

Donders begon sterk op zijn Laurense Husqvarna en de hele dag bleef hij ontspannen rijden. Hierdoor maakte hij weinig fouten en wist hij zeer regelmatige proeftijden neer te zetten. Dit leverde een verrassende zesde plaats op in de klasse die word bestempeld als de koningsklasse binnen de enduro sport. “Hier ben ik zeer tevreden mee en is een extra motivatie voor de volgende wedstrijd over twee weken in Vorden,” aldus Antony.

Daguitslag ONK Enduro E2 Bergeijk:
1.Thierry Pittens
2.Wesley Pittens
3.Hans Vogels
4.Jilani Cambre
5.Paul Spierings
6.Antony Donders