Oproep: vrijwilliger van het jaar 2017 gezocht!! Herhaalde oproep!

2masters-logo-vrijwilliger van het jaar 2017Nu aanmelden op info@enduro.nl!! Sinds 2008 bestaat er een mooie prijs voor de enduro vrijwilliger van het jaar. Om al die mannen en vrouwen in het zonnetje te zetten die het hele jaar, bij weer en wind, de schouders eronder zetten en enduro in Nederland mogelijk maken. Van koffiezetters tot benzine-sjouwers, van bruggenbouwers tot proefuitzetters, van lintenknopers tot veegmachine-chauffeurs, van nummerborden-wassers tot vergunning-regelaars, van extremetest-bouwers tot parc-fermé bewakers, van parkeerwacht tot routecontroleur. Ze komen allemaal in aanmerking voor deze prijs.

Kandidaten nu aanmelden via info@enduro.nl
– Naam en woonplaats van de vrijwilliger
– Vertel in enkele woorden waarom deze persoon volgens jou de VRIJWILLIGER VAN HET JAAR is.
– Geef jouw mobiele telefoonnummer in het mailtje (om zo nodig jouw kandidaat uit te nodigen)

Een nieuwe sponsor dit jaar voor deze prachtige prijs: 2Masters Polymer ** Technology.  2Masters is het bedrijf van Erwin en Dinand Tijhuis (bekend van de MCNH Hellendoorn). Het is een bedrijf, gevestigd in Rijssen, dat hoogwaardige kunststoffen produceert volgens de nieuwste technologieën.
“De 2Masters Polymer ** Technology Vrijwilligers Trofee” voor deze super vrijwilliger zal uitgereikt worden na de tweedaagse-enduro van Eindhoven op zondag 26 november 2017 om ca. 19.00 uur. De jury bestaat uit Erwin Tijhuis, Jan Swinkels, Leo Brans, Alex Peters en Henk van der Spek.

Eerdere winnaars:
2016: Marius van de Beek (team- en servicemanager MAC Veenendaal)
2015: Wilco en Monique Bruijn (wedstrijdleider en zesdaagse kartrekkers)
2014: Henk van der Spek (sorry, juryleden mogen niet. Ik werd er ingeluisd)
2013: Constant Hulshof (MC de Toerenteller en “Facebook”)
2012: Theo Vialle en Piet van Mierlo (EaST Brabant enduro service team)
2011: Ron van Hummel (de Goudvis) teammanager van OTRC de NOP, TCD Hummelo en nu gefuseerd met het Ariete-Chevrolet van Veen team.
2010: Joke Bulten (VAMC de Graafschaprijders)
2009: Willem en Joke Koops (MC de Toerenteller)
2008: Jan Melssen