ONK Enduroseizoen in volle gang

Beste endurosporter,
Inmiddels zijn de enduro’s Bergeijk (07/10) en Vorden (21/10) geweest en maken jullie je op voor Hellendoorn (28/10), Zelhem (04/11) en Harfsen (11/11). Heb je de aftermovie van Vorden al gezien, zie anders deze weblink.

Schrijf tijdig in en betaal op tijd
Mede op verzoek van de organisatoren aan jullie het verzoek om op tijd je in te schrijven voor een endurowedstrijd (bij die organisator via de website dan wel via de e-mail) en ook je betaling voortijdig te voldoen. Organisatoren werken met vrijwilligers en als alles op het allerlaatste moment nog verwerkt moet worden, dan snap je dat dit erg veel druk bij de clubs en de clubvrijwilligers legt (maar ook de KNMV officials). Wees gerust, als je op tijd hebt ingeschreven en betaald, maar door omstandigheden verhinderd bent, dan krijg je je inschrijfgeld terug (denk eraan dat je vooraf de club hier wel over informeert!).

Kampioensrit 2017 – Eindhoven
MAC Veldhoven is druk met alle voorbereidingen voor de Enduro tweedaagse (Kampioensrit) op zaterdag 25 november en zondag 26 november! Aansluitend op zondag 26/11 zal ook de huldiging plaatsvinden (tweedaagse uitslag Krit, eindstand ONK enduro 2017 en natuurlijk het NK Jeugd Enduro). Daarna gaat het feestgedruis los en biedt de decembermaand (in sportief opzicht) rust.

Half november a.s. staat het Voorzittersoverleg Enduro gepland waar we o.a. de ONK Endurokalender 2018 gaan samenstellen. Zodra deze gereed is, krijg je bericht. Begin december kan de endurolicentie 2018 via MIJN KNMV worden aangevraagd.

Voor nu veel succes met de verdere voorbereiding voor Hellendoorn!

Bron: KNMV.