Nieuwsupdate Hans Vogels. Enduro Hellendoorn, Meeste proeven gewonnen maar toch tweede plaats

hans-vogels-hellendoornDe laatste proef, het was alles of niets…
“Tsjonge wat een wedstrijd,” begon Hans Vogels zijn verhaal over de ONK enduro in Hellendoorn. “Als je even snel over de tijden kijkt zie je dat het hard om hard ging. De meeste proeven heb ik kunnen winnen, alleen de voorsprong was zo minimaal dat we met ongeveer een halve seconde verschil de laatste proef in gingen. Het was echt alles of niets. Thierry Pittens moet ik feliciteren met de winst, die heeft echt een sterke wedstrijd gereden.” Hans moest tevreden zijn met een tweede plaats, wat hem met 11 punten verschil naar de nr 1 op de tweede plaats houdt in het algemeen klassement.

Steeds beter in het ritme
Hans komt steeds beter in zijn ritme en geeft toe de 8 maanden blessuretijd iets onderschat te hebben. “Ik dacht er niet zo veel onder geleden te hebben, maar die 8 maanden heb ik toch onderschat.. Er zit progressie in en ik zal nooit opgeven, daar is de sport te mooi voor!”

De KTM 450 EXC
“Die motor geeft echt geen klap verkeerd en is heel fijn te sturen. Daar helpt ook mijn fijne WP-vering bij. Goeie vering hadden we in Hellendoorn ook wel weer nodig.” Lacht Hans. “Het was weer een mooie wedstrijd met 3 prachtige proeven.”