Nieuwsupdate Hans Vogels. Klaar voor de aftrap van het nieuwe seizoen met HSF Logistics

Met de verlengde steun van HSF Logistics kijkt Hans Vogels niet alleen uit naar het komende seizoen…
“Vice-kampioen afgelopen jaar… Mede dankzij mijn sponsoren die me onvoorwaardelijk blijven steunen. Zelfs als ik niet in mijn beste vorm blijk te zitten, herstellende ben na een hardnekkige blessure en de aandacht op mijn jonge gezinnetje heb gericht.” Zo sprak Hans Vogels bijna verwonderd na zijn gesprek over sponsoring bij HSF Logistics. “Het is hartverwarmend om te zien hoe het gewaardeerd wordt als je je best blijft doen.”

Wit-blauw
Wie bekend is met de motorsport, kent de kleuren van HSF. De transporteur die oplossingen biedt voor geconditioneerd vervoer door heel Europa, draagt de motorsport al heel lang een warm hart toe en Hans Vogels draagt ook komend seizoen het HSF wit-blauw weer met grote trots.

Die tiende titel….
Hans Vogels krijgt hem niet uit zijn systeem.. Die tiende titel..
Komend seizoen gaat de Brabander er weer voor om samen met HSF Logistics, Reijnders transport Boxtel en Meatfriends de titel op te kunnen schrijven.
De KTM, van Eddy Lemmens motorsport uit Veldhoven moet het gaan doen, samen met de steun van alle leveranciers en subsponsors die ook weer klaar staan.

Wat staat er nog meer op het programma in 2018?
De Erzberg rodeo
Een aantal wedstrijden WESS (nieuw kampioenschap!!)
En de Red Bull Romaniacs

In de nieuwsbrieven komt vanzelf verdere uitleg over deze spectaculaire wedstrijden.