Robin Holtmeulen en Thierry Pittens klaar voor de Wess competitie

Wess staat voor World Enduro Super Series, het zijn wedstrijden onder extreme omstandigheden, door heel Europa.
Op 22 en 23 april hebben deze 2 heren al een wedstrijd meegereden in Tsjechië de Drapak Rodeo, dit was bedoeld als voorbereiding voor de 1e wedstrijd voor de Wess competitie. Ze wisten daar allebei al een goed resultaat neer te zetten, van de 450 rijders, werd Thierry 15e en Robin 27e, dus neem maar van mij aan dat ze al een aardig stukje Extreem kunnen rijden.
Zaterdag 5 mei zijn Robin en Thierry samen met Anthony Donders als ondersteuner, afgereisd naar Porto in Portugal een reis van 2200 km. In de dagen voorafgaand aan de wedstrijd hebben ze nog in de omgeving getraind met enkele lokale helden.

Vrijdag 11 mei start de wedstrijd in de avond, hier is een parcours uitgezet. De moeilijkheidsgraad is dan dat de heren in het donker moeten rijden, dus alleen wat ze zelf bij zich hebben. Licht van de motor en evt. een lamp op de helm.
Zaterdag 12 mei is er een serieuze route door de stad gemaakt, met verschillende hindernissen. Denk hierbij aan de krappe en steile trappen die Porto kent en verschillende spectaculaire bruggen over het water.
Zondag 13 mei is dan de grote wedstrijd door de omgeving van Porto, deze route zal zes uur duren. Ze gaan het dan opnemen tegen de grote mannen zoals Jarvis, Haaker, Webb, en veel andere bekende rijders.
Wij wensen de heren vanaf deze zijde heel veel succes.