Enduroteam Enter presentatie 2018

emc-enter-teamkledingOnlangs hebben we nieuwe teamkleding laten maken bij Jopa Racing Products om ons als rijder weer fris aan de start te laten verschijnen. De rijders hebben hun inbreng in de kleding kenbaar gemaakt op de woensdagavonden in het kluphuis waar (daar waar het kon) rekening mee is gehouden. De rijders wouden graag hun naam ook groot op de rug hebben staan en na wat te hebben geschoven met de sponsering op het shirt is dit gelukt. De kleurstelling is grotendeels gewijzigd maar de Emc kleuren Rood, Blauw en geel zijn gebleven, wel is de nadruk meer op rood gelegd ipv het geel blauw wat we eerst hadden. Dankzij de felle kleuren oogt het weer van deze tijd en zijn de Enterse rijders weer herkenbaar tijdens de Enduro wedstrijden.

We zijn blij met een aantal nieuwe rijders in ons team, deze rijders moeten wedstrijden rijden en natuurlijk lid zijn van onze club. We mogen dan ook trots zijn dat er 4 nieuwe rijders bij zijn gekomen. Deze rijders zijn:

Randy Asbroek
Gerben Visser
Rico Schrooten
Wiljan Bruins

We wensen hun veel succes en veel plezier en met de hulp van de andere teamleden zal dit zeker goedkomen. Deze rijders zijn:

Jan Slagers #886
Antoon Slagers #827
Laurens Spekreijse #636
Martin de Wilde #575
Marco Pluimers #778
Marco Oude Mulders #715
Raymond Slag #755
Gerard Buis #834
Jarno Harbers #760
Roy Bolscher #917
Freek van het Wout #774
Jos Rutjes #863
Martin Knol #581
Rico Schrooten #922
Randy Asbroek #daglicentie
Gerben Visser #daglicentie
Wiljan Bruins #daglicentie
Jordi de Vries #daglicentie

Op woensdag 18 april j.l. hebben we een fotoshoot gehad in de nieuwe teamkleding, Met dank aan Marieke Berkhof zijn er een groot aantal foto’s gemaakt, zowel groepsfoto’s als actiefoto’s werden er genomen. Helaas kon niet iedereen hierbij aanwezig zijn i.v.m. hun werk maar dat mocht de pret niet drukken voor de rest.

We hebben dit jaar al 2 enduro’s achter de rug waaronder onze eigen Reggerit en de altijd zware enduro van Holten. Alle rijders hebben zich voor de Reggerit goed ingezet met de op en afbouw van het evenement en tussendoor ook de motor klaar gemaakt zodat ze op 20 januari fris van start konden in hun thuis Enduro. Hoewel er niet specifiek op prestatie wordt gekeken worden de weddenschappen al voor de eerste enduro gemaakt waardoor de rijders zich extra gemotiveerd opstellen. We zullen zien hoe dit afloopt tijdens de Kampioensrit die dit jaar in Vorden wordt gehouden. Het is sinds dit jaar ook mogelijk om een aantal wedstrijden te rijden in Belgie. De eerste van deze wedstrijden is onlangs geweest en hier zijn 4 rijders uit ons team heen geweest Marco Pluimers, Antoon Slagers, Marco Oude Mulders en Freek van het Wout. Met warme omstandigheden hebben zij zich van hun beste kant laten zien

Wij willen onze sponsoren ook graag bedanken voor hun vertrouwen en hun steun, hierdoor kunnen wij zoals vorig jaar meerdere trainingsavonden organiseren en een trainingsweekend die dit jaar op 7 en 8 juli zal plaatsvinden op Hoopepark (DE). Hier is de crossbaan voor een weekend omgebouwd tot een complete enduroproef waarbij je niet alleen over de crossbaan rijdt maar ook door het bos achter het circuit.

Onze sponsoren zijn (op alfabetische volgorde):

Armaex, Opsporing en Benadering van Conventionele Explosieven
Bily Autodemontage
Boensma Automaterialen
Bolscher, meer dan vlees
Bouwhuis Autoschade
Brinks Grondwerken
Freek vh Wout, Schilderwerken en Onderhoud
Jopa Racing Products
Oude Mulders, Autobedrijf
Sismatec, Process & packaging Solutions
Slag, Autobedrijf
Spenkelink, cnc techniek en beturingstechniek
Stamsnijder/Homan, Bouwbedrijf
Twinair b.v