Update van de ISDE 2018

Hierbij even een update van de ISDE 2018.
DD 8 september hebben we bij Motoport Selling, Amsterdam de container geladen tbv Chili. Tevens hebben we enkele motoren geladen van mensen die daar langer willen rondrijden met een motorfiets. Dit zijn 4 motoren van mensen die een rondreis in Zuid Amerika gaan maken. Op deze manier krijgen we weer extra geld tbv het hele gebeuren.

Zoals jullie hebben kunnen lezen gaat Nina Klink vanwege een
knieblessure niet meer rijden, ze gaat echter wel mee om ons te helpen. Tevens neemt ze nog een extra helper mee en dat is natuurlijk altijd goed.

Voor haar in de plaats hebben we waardig vervanger in de vorm van Daan Bruijsten. Hij heeft op korte termijn besloten om alsnog mee te gaan. isde2018-teamsDoor deze aanmelding hebben we letterlijk om 5 voor twaalf nog het e.e.a. moeten regelen. Door te denken in oplossingen is ook dit weer gelukt.

Naast de tien rijders zijn we in Chili met 26 Nederlanders.

We rijden dit jaar met 3 teams tw :

De 10e rijder is Leo Moulijn, hij rijdt in een nog in te vullen team.

Zoals je kunt zien worden we ook in Chili weer door enkele sponsoren gesteund, een zesdaagse zover weg is een aardige aantasting van het banksaldo van de rijders. En natuurlijk zijn we blij met de helpers, zonder deze mensen kunnen we echt niet. Zij isde2018-sponsorsmoeten ook vrij nemen en de nodige kosten maken om hier ongeveer 14 dagen te kunnen zijn.

De rijders rijden nu nog hun Nederlandse enduro’s en gaan nog wat trainen voordat ze begin november afreizen naar Chili.

Tegenwoordig in onze digitale tijd kan onze container ook gevolgd worden. Indien U hiervoor interesse heeft kunt U kijken op:
https://www.marinetraffic.com/nl/ais/details/ships/255805859

Mocht U nog denken van kan ik die groep nog wel wat schenken ?
Dan kan dat altijd nog, voor info kun U mij mailen :
wilcobruijn@gmail.com

U kunt ook een bedrag storten op rek nr. NL 77 RBRB 0919 1521 20 tnv BRUIJN W C

De rijders zijn U dan zeer erkentelijk voor uw bijdrage.

Voor extra info kunt U kijken op: http://www.fim-isde.com/