Hans Vogels: Good to be back! P1 klasse E2 en P2 Scratch

hans-vogels-zelhemHij is weer happy!
Er zat al een stijgende lijn in de afgelopen wedstrijden waarin Hans Vogels zich steeds sterker en beter ging voelen.
Afgelopen weekend bleek dat dat meer dan een gevoel was doordat hij de eerste plaats pakte in zijn klasse tijdens de enduro wedstrijd in Zelhem.

In de scratch moest hij Mark Wassink als betere erkennen maar dat mocht de pret niet drukken! “Ik zat er van het begin af aan al lekker op. De eerste proef ging al super en het gevoel met de motor was super. Proef na proef ging ik scherper en netter rijden. Het was spannend, maar ik bleef relaxed en deed wat ik moest doen. Echt lekker gereden en ik ben heel blij met het resultaat. Geeft me echt weer zelfvertrouwen. Good to be back!

Tweedaagse kampioensrit voor de deur
De kampioensrit wordt verreden in Vorden op 2 en 3 November.
Vogels heeft daar nu vol de focus op. Door zijn val in België heeft hij één wedstrijd geen punten weten te behalen. Doordat de eigenwijze Brabander hard gewerkt heeft aan zijn herstel, heeft hij er toch voor gezorgd dat hij nog kostbare punten heeft kunnen halen tijdens de afgelopen drie wedstrijden. Het lijkt haast onmogelijk, maar toch is het waar; Hans Vogels staat nog op een tweede plaats in het kampioenschap met 18 punten achterstand op de nummer 1. Het zal moeilijk worden, maar Vogels kennende, doet hij er alles aan om zijn 100% te geven!